Cala del Vaig moldre

Cala Del Molí
Cala Del Vaig moldre

La Via Ferrata Cala Del Vaig moldre és una ruta bastant senzilla, encara que sí podem destacar un punt delicat que és el pont nepalès que pot ennuegar-se a alguns dels ferratistas, ja que es mou bastant i podem tenir la sensació d'inseguretat en travessar-ho. No obstant això, és bastant curt, per la qual cosa tan sols cal armar-se de valor i seguir endavant.

Aquest recorregut ho podem realitzar en aproximadament una hora i mitja, que és el temps aproximat per recórrer els seus prop de 3 km.

Malgrat tractar-se d'una ruta senzilla i recomanada pels quals s'inicien en el senderisme, no està indicada pels més petits de la casa.

Aquesta zona pertanyent a la Costa Brava és accessible des de la sortida 9A de l'AP-7, agafant direcció a Sant Feliu de Guixols i posteriorment arribant a Santa Cristina d´Llauro. Aquí trobarem la sortida C-65 que ens dirigeix al sud de Sant Feliu i continuem. Haurem de travessar dues rotondes i en la següent ens dirigim a la dreta. Per davant ens esperaran cinc noves rotondes però sempre seguirem rectes fins a passar l'última i a la dreta veurem un cartell on indiquen el pàrquing gratuït on podrem deixar els cotxes, encara que si ho preferim, podrem seguir pel carrer Callao en direcció al Passeig Marítim i agafar posteriorment la carretera de Sant Pol i posteriorment girem a la dreta al carrer Sicília i aquí trobarem un mirador on també podrem aparcar.

cal destacar que a l'estiu aquesta zona és molt calorosa, i tampoc és molt recomanable començar la via si hi ha temporal a causa de zones que haurem de travessar molt properes al mar, la qual cosa implica un risc afegit.

D'altra banda, també és aconsellable evitar les temporades altes ja que hi ha una aglomeració considerable de gent, la qual cosa pot ser perillós, i per això sempre serà més recomanable dirigir-nos a la zona a les tardes i millor encara fer-ho entre setmana.

Cada cert temps es realitza una sèrie de controls on s'intenta comprovar que tots els aventurers comptin amb l'equipación necessària per poder dur a terme aquesta ruta, la qual cosa significa que sempre haurem de tenir el nostre material a punt si no volem quedar-nos en terra.

Juny 2014
lugar
Lloc
Núm. de estapas
Dies
Longitud
Longitud
Desnivel Positivo
Desnivell Desnivel Positivo
Desnivel Negativo
Desnivell Desnivel Negativo
Dificultad
Dificultat
Tipo de ruta
Tipus ruta
Girona 1 3 Km. 50 m. 50 m. Fàcil Recorrido Circular
Juny 2014
lugar
Lloc
Núm. de estapas
Dies
Longitud
Longitud
Girona 1 3 Km.
Desnivel Positivo
Desnivell Desnivel Positivo
Desnivel Negativo
Desnivell Desnivel Negativo
Dificultad
Dificultat
Tipo de ruta
Tipus ruta
50 m. 50 m. Fàcil Recorrido Circular